Egykori és jelenlegi tanítványaim visszajelzései

“Hildával 2015 őszén kezdtük meg közös munkánkat, amikor elhatároztam, hogy gazdasági középfokú nyelvvizsgát szeretnék tenni németből. Egy év általános alapozás után láttunk hozzá a szakmai nyelvi szókincs, ill. fordulatok elsajátításának és a Zöld Út szakmai nyelvvizsgarendszer speciális követelményei szerinti célirányos felkészülésnek. Hilda rendkívüli szakmai felkészültsége, segítőkészsége, rugalmassága és kedvessége mind-mind fontos építőkövei voltak annak az eredménynek, hogy 2017 tavaszán, első nekifutásra sikerült letenni a komplex szakmai nyelvvizsgát, 86%-os eredménnyel. Hilda végig hitt bennem, bátorított és segített a megfelelő anyagokat megtalálni a felkészüléshez. Ha szükség volt rá, alkalmazkodott a munkarendemhez, tartottunk órát személyesen, skype-on, konzultáltunk e-mailen keresztül. Nem mellesleg jó hangulatú óráinkon öröm volt a részvétel is.
Kis pihenő után tervezem a közös tanulás folytatását, ezúttal megcélozva a felsőfokot. 🙂 ”
Nyáry Adrienn

„Hilda rendkívüli odafigyeléssel és türelemmel viszonyul nyelvtanulásomhoz. Lelkiismeretessége az órákon és a házi feladatokban egyaránt megmutatkozik. Külföldi életem során kivételes alkalmazkodókészségéről tesz nap mint nap tanubizonyságot, amely tanulásomban határozottan előre visz. Támogatásával úgy érzem, hogy képes vagyok egy nagy feladattal sikeresen megbirkózni.”
Kovácsné Keszthelyi Rita

 

„Szerettem volna német tudásomat továbbfejleszteni, ekkor az interneten böngészve találtam meg Hilda honlapját. Egyből szimpatikus lett, mert a honlapja precíz, összeszedett és minden információt tartalmazott. 2015-ben a tanítványa lettem és azóta is lelkesen járok. 🙂 Kezdetben feltérképezte tudásomat és ahhoz állított össze mindig tananyagokat, feladatokat. Profi tanítási módszerével motivál és a tanultakat számon kéri. Nagyon jól esett, hogy mindig hitt bennem és mikor nehézkesen ment a tanulás, átsegített ezeken a periódusokon. Munka mellett nehéz tanulni, de a jó hangulatú órák és a kedves, megértő hozzáállása miatt hobbimként és kikapcsolásként élem meg a német tanulást. 2016 őszén felvetette Hilda, hogy próbáljunk meg egy felsőfokú nyelvvizsgát. Nagyon-nagy elismerés volt ez számomra és felcsillant a szemem…de jó is lenne. 🙂
Az elmúlt hónapok kemény munkája végül meghozta a gyümölcsét, tavasszal első próbálkozásra sikeres komplex felsőfokú nyelvvizsgát tettem 🙂 ”
Szűcs Boglárka

 

Cégek, ahol korábban tanítottam

ALDI

Allianz Hungária

Béres Rt.

Hungarovin

Lindab

MATÁV

MOL

Törley

Omya Hungária

A.Schulman

 

Cégek, ahol jelenleg tanítok

ALPINE

Kühne & Nagel

ACIS Complex

TMX